Συμβουλή του μήνα PDF Εκτύπωση E-mail

HYDREANE: φροντίδα ενυδάτωσης και για το ευαίσθητο δέρμα

Hydreane από τη La Roche-Posay

Ευαίσθητο δέρμα
Ευαίσθητο δέρμα: μια έννοια που αφορά πολλές γυναίκες σήμερα καθώς το 70% δηλώνουν ότι έχουν ευαίσθητο δέρμα. Επιστημονικά, ως ευαισθησία του δέρματος χαρακτηρίζεται η υπερβολική αντίδραση σε παράγοντες που κανονικά είναι ανεκτοί. Έτσι, ο χαρακτηρισμός «ευαίσθητο δέρμα»  αφορά αρκετές γυναίκες και έχει τέσσερις διαφορετικές αιτίες προέλευσης:

- Περιβαλλοντική προέλευση (κρύο, ήλιος, κτλ)
- Εξ επαφής (μειωμένη ανοχή σε κάποιο συστατικό όπως για παράδειγμα σκληρό νερό)
- Αγγειακή προέλευση (εύθραυστα αγγειακά τοιχώματα)
- Ατοπική προέλευση (δέρμα με προδιάθεση εκζέματος)

HYDREANE: φροντίδα ενυδάτωσης και για το ευαίσθητο δέρμα

H La Roche-Posay, η μάρκα του δερματολόγου, παρουσιάζει την HYDREANE, την πρώτη ενυδατική φροντίδα που μειώνει την ευαισθησία του δέρματος.
ρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που προσφέρει  καθημερινή ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου ενώ, χάρη στα μοναδικά συστατικά της, παρέχει πολλά περισσότερα από μια απλή ενυδατική κρέμα και μειώνει σημαντικά την ευαισθησία του δέρματος.

Η HYDREANE έχει ως βάση της το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay το οποίο αποτελεί προϊόν φυσικής διεργασίας και είναι γνωστό κυρίως για την εξαιρετική του περιεκτικότητα σε Σελήνιο. Το Σελήνιο είναι το στοιχείο εκείνο που κάνει το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay τόσο σπάνιο και του προσδίδει τις μοναδικές καταπραϋντικές του ιδιότητες. Επίσης, ενισχύει σημαντικά τους μηχανισμούς άμυνας του δέρματος κατά των ελεύθερων ριζών, που ευθύνονται για πολλές βλάβες.

Καινοτομία
Προκειμένου να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος, η HYDREANE συνδυάζει για πρώτη φορά, το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay με Υδρολιπίδια, μια νέα γενιά μορίων που συγκρατούν το νερό.
 
Τα Υδρολιπίδια, χάρη στη δομή τους – που είναι παρόμοια με αυτή της κυτταρικής μεμβράνης - ενσωματώνονται στην επιδερμίδα με απόλυτα φυσικό τρόπο, ενώ παράλληλα διακρίνονται για την ιδιότητά τους να απορροφούν το νερό και να το απελευθερώνουν εκεί όπου πρέπει.
 Έτσι, μετά από κάθε εφαρμογή της HYDREANE τα Υδρολιπίδια εμποτίζουν το δέρμα με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay προσφέροντας  ενυδάτωση και σταδιακή μείωση της ευαισθησίας του.  

Αποτελεσματικότητα

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η HYDREANE μειώνει την ευαισθησία του δέρματος έως και 73% μετά από 4 εβδομάδες καθημερινής χρήσης, προσφέροντας μια επιδερμίδα απόλυτα ενυδατωμένη και άνετη.
Είναι κατάλληλη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα καθώς ακολουθεί πιστά τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και έχει δοκιμαστεί σε πολύ ευαίσθητα δέρματα, υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης.

Καλλυντική ευχαρίστηση
Η HYDREANE έχει δροσερό άρωμα και λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και να απορροφάται αμέσως, χωρίς να αφήνει ίχνος γυαλάδας. Διατίθεται σε δυο υφές, για μεγαλύτερη άνεση και καλλυντική ευχαρίστηση κατά την εφαρμογή:

- HYDREANE Riche - για ξηρό και πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα
- HYDREANE Legere - για κανονικό και μικτό ευαίσθητο δέρμα.

Μπορεί κανείς να επισκεφτεί και το site www.hydreane.gr όπου θα βρει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την HYDREANE και το ευαίσθητο δέρμα.

 
_______________________________________________________________

Το πρόγραμμα "Ανάπτυξη γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας"
συγχρηματοδοτείται απο το ευρωπαΐκό κοινοτικό ταμείο και το ελληνικό δημόσιο
More Info

Η δυσκοιλιότητα
Η δυσκοιλιότητα γενικά ορίζεται ως μείωση της συχνότητας των εντερικών κενώσεων και
χαρακτηρίζεται από δυσκολία στην αφόδευση και σκληρά και καθόλου υδαρά κόπρανα.
Περισσότερα...

Φυτοθεραπεία
Με έναυσμα την εμπιστοσύνη στη φύση και με τη συμφιλίωση της με τη νέα τεχνολογία,
ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να απευθυνθεί στη φυτοθεραπεία για λύσεις πιο φυσικές
και πιο αποτελεσματικές σε ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας.
Περισσότερα...