Η Εταιρεία
Ιστορικό PDF Εκτύπωση E-mail
Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΧΑΡΑΜΗ ΜΑΡΙΑΣ-ΘΗΡΕΣΙΑΣ - ΣΚΛΙΒΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ο.Ε.», ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2006 και έκτοτε λειτουργεί  στην οδό 11ης Οκτωβρίου 49 στην πόλη της Κοζάνης.  Η επιχείρηση έχει ως αντικείμενο την ελεύθερη ή κατόπιν ιατρικών συνταγών πώληση κάθε είδους από τα νόμιμα κυκλοφορούντα φάρμακα, την παρασκευή και την πώληση κάθε είδους φαρμακευτικού σκευάσματος καθώς και την εμπορία παραφαρμακευτικών προϊόντων. Σημαντική δραστηριότητα της επιχείρησης, είναι επίσης η παροχή ποιοτικών συμβουλών στους πελάτες-ασθενείς σε θέματα που αφορούν την υγεία τους.
 
Ανθρώπινο Δυναμικό PDF Εκτύπωση E-mail
 

  Η επιχείρηση διοικείται γενικά και από τους δύο εταίρους της Ο.Ε. που είναι η Χαραμή Τερέζα και ο Σκλιβάνος Παναγιώτης, αμφότεροι απόφοιτοι του τμήματος Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η φαρμακοποιός Χαραμή Τερέζα μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα Φαρμακευτικής παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ίδιο τμήμα και απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην κατεύθυνση «Φαρμακογνωσία-Φυτικά Φαρμακευτικά Προϊόντα». Επίσης παρακολούθησε και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Στο ανθρώπινο δυναμικό του φαρμακείου περιλαμβάνονται και οι βοηθοί του φαρμακείου, Αραμπατζίδου Γεωργία και Χρύσογλου Δήμητρα, οι οποίες συμβάλουν με τη σειρά τους στην εύρυθμη λειτουργία του φαρμακείου.

 
Όραμα PDF Εκτύπωση E-mail
 

 Το όραμά μας είναι ένα φαρμακείο-πρότυπο που προσφέρει αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα αγαθά και υπηρεσίες που προάγουν την υγεία και την ευζωία.

 Στο φαρμακείο μας:
επικεντρωνόμαστε στον άνθρωπο
επενδύουμε σε νέα τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό
πιστεύουμε στη δια βίου εκπαίδευση και
είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και καινοτόμες δράσεις.

 


_______________________________________________________________

Το πρόγραμμα "Ανάπτυξη γυναικείας απασχόλησης και επιχειρηματικότητας"
συγχρηματοδοτείται απο το ευρωπαΐκό κοινοτικό ταμείο και το ελληνικό δημόσιο
More Info

Η δυσκοιλιότητα
Η δυσκοιλιότητα γενικά ορίζεται ως μείωση της συχνότητας των εντερικών κενώσεων και
χαρακτηρίζεται από δυσκολία στην αφόδευση και σκληρά και καθόλου υδαρά κόπρανα.
Περισσότερα...

Φυτοθεραπεία
Με έναυσμα την εμπιστοσύνη στη φύση και με τη συμφιλίωση της με τη νέα τεχνολογία,
ο σύγχρονος άνθρωπος μπορεί να απευθυνθεί στη φυτοθεραπεία για λύσεις πιο φυσικές
και πιο αποτελεσματικές σε ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας.
Περισσότερα...